Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Όλοι μαζί ενισχύουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Νεάπολης - Συκεών

Μια όμορφη… έκπληξη περιμένει μικρούς και μεγάλους φιλάθλους του ΠΑΟΚ αύριο Παρασκευή 11 Απριλίου στην πλατεία Ειρήνης (Ρολόι) της Νεάπολης.
Αγαπημένοι αθλητές και παράγοντες της ομάδας θα βρίσκονται από τις 12 το μεσημέρι ως αργά το απόγευμα στο χώρο, όπου θα υπογράψουν αυτόγραφα, θα μιλήσουν με τους φιλάθλους και θα χαρίσουν αναμνηστικά δώρα σε όλους.
Κύριος σκοπός της εκδήλωσης είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα για την ενίσχυση του δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου και, φυσικά, να ανταλλάξουμε  ευχές ενόψει του Πάσχα.
Σημειώνεται ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο εντάσσεται στις Κοινωνικές Δομές Καταπολέμησης της Φτώχειας (Κοινωνικό Εστιατόριο-Συσσίτιο, Κοινωνικό Φαρμακείο, Δημοτικοί Λαχανόκηποι, Τράπεζα Χρόνου, Γραφείο Διαμεσολάβησης), που λειτουργεί ο δήμος σε συνεργασία με το Κέντρο «Εργάνη», και μέσω αυτών εξασφαλίζεται η καθημερινή και συστηματική υποστήριξη τουλάχιστον 1.400 ατόμων ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.
Ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και όλους τους αθλητές για τη συνεχή έμπρακτη στήριξη των κοινωνικών του δράσεων και δομών, και την αλληλεγγύη της στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται σκληρά εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.
Υπενθυμίζεται ότι κάτι ανάλογο έγινε στις 8 του περασμένου Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης που διεξήχθη στην Τούμπα, με τη συγκέντρωση 1,5 τόνου τροφίμων από τους φιλάθλους στο ειδικό υπαίθριο περίπτερο που είχε στηθεί έξω από τη Θύρα 1, ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε κληρώσει και 10 εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός (22/12/2013).
Επίσης, μόλις την περασμένη Κυριακή 6 Απριλίου, η ΠΑΕ διέθεσε 150 εισιτήρια σε ηλικιωμένους-μέλη των ΚΑΠΗ του δήμου μας προκειμένου να παρακολουθήσουν δωρεάν τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ατρόμητος! 
Ραντεβού, λοιπόν, την Παρασκευή μετά τις 12 το μεσημέρι στο Ρολόι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου