Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

30 θέσεις εργασίας καθηγητών Φυσικής Αγωγής στο δήμο Παύλου Μελά (αιτήσεις έως 19/12)

Ο Δήμος Παύλου Μελά ανακοινώνει την πρόσληψη ατόµων για την κάλυψη τριάντα (30) θέσεων κλάδου ΠΕ Καθηγητών Φυσικής Αγωγής προκειμένου να λειτουργήσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα «Άθλησης για Όλους» κατά την περίοδο 2014-2015, µε σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μήνες, µε ωριαία αποζημίωση, και αριθμό θέσεων ανά ειδικότητα όπως περιγράφεται στον παρακάτω πίνακα:
101 ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ 5
102 ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ 3
103 ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ 5
104 ΜΑΖΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ 1
105 TAEKWON DO 2
107 ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ 3 Γνώσεις αεροβικής γυµναστικής – pilates
108 ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ 2 Γνώσεις αεροβικής γυµναστικής – pilates
109 ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2 Γνώσεις αεροβικής γυµναστικής – pilates
110 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ – ΕΙ∆ΙΚΗ ΑΓΩΓΗ 2
111 ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ 2
112 ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ 1
113 ΑΝΕΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ 2 Γνώσεις αεροβικής γυµναστικής – pilates

(*) Προκειµένου οι υποψήφιοι να απασχοληθούν και σε αντικείµενα όπου απαιτούνται διαφορετικά προσόντα από την κύρια ειδίκευσή τους, θα πρέπει απαραίτητα να κατέχουν και τη συγκεκριµένη ειδίκευση ή εµπειρία της θέσης στην οποία θα απασχοληθούν.
Για τη λειτουργία των ειδικών προγραµµάτων απαιτείται ειδικότητα Ειδική Φυσική Αγωγή ή
ανάλογη προϋπηρεσία σε προγράµµατα που πρόκειται να υλοποιηθούν.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1.   Αίτηση
2. Βιογραφικό σηµείωµα όπου θα αναφέρεται η προϋπηρεσία στα προγράµµατα, η επιµόρφωση µέσω σεµιναρίων, η απόκτηση άλλου πτυχίου ή µεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.τ.λ.
3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και το βιογραφικό είναι αληθή, ότι θα απασχοληθεί σε όποια ∆ηµοτική Ενότητα του υποδειχθεί (Δηµοτικές Ενότητες Ευκαρπίας ,Πολίχνης & Σταυρούπολης ∆ήµου Παύλου Μελά, και ότι και ότι δεν έχει κώλυµα κατά το άρθρο 22 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση).
4. Φωτοτυπία πτυχίου Φυσικής Αγωγής,ειδικότητας, µεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώµατος ή ισότιµου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισµένου στην Ελλάδα.
5. Φωτοτυπία της αστυνοµικής ταυτότητας.
6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
7. Βεβαίωση του ∆ήµου περί µόνιµης κατοικίας.
8. Βεβαίωση Ο.Α.Ε.∆. ότι είναι άνεργος.
9. Έγγραφα που να αποδεικνύουν προϋπηρεσία, όπως βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κυρίου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (µισθοδοτικές καταστάσεις Ι.Κ.Α. ή άλλων ασφαλιστικών ταµείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, κλπ) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρηµένα από την Επιθεώρηση Εργασίας.
10. ∆ικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σηµείωµα και τα οποία αποτέλεσαν κριτήριο επιλογής.
11. Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα µονογενεϊκής οικογένειας σύµφωνα µε την ισχύουσα νοµοθεσία.

Κριτήρια επιλογής
Βασικό κριτήριο κατάταξης των υποψηφίων είναι η ανεργία. Η ανεργία αποδεικνύεται µε σχετική βεβαίωση από το αρµόδιο γραφείο του Ο.Α.Ε.∆. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ικανός αριθµός υποψηφίων που να πληροί την παραπάνω προϋπόθεση (ανεργία), προκειµένου να εξασφαλιστεί η υλοποίηση των Π.Α.γ.Ο., ο φορέας δύναται να προσλάβει Π.Φ.Α. οι οποίοι δεν είναι άνεργοι. Η πρόσληψη αυτών γίνεται µε βάση την κατάταξή τους σε πίνακα σύµφωνα µε τη µοριοδότηση που περιγράφεται παρακάτω. Ως εκ τούτου , συντάσσονται πίνακες υποψηφίων µη λαµβάνοντας υπόψη τον περιορισµό της ανεργίας και στη συνέχεια και της εντοποιότητας.
Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων που έχουν το ανωτέρω κριτήριο καθορίζεται µε βάση τα ακόλουθα κριτήρια:

Τυπικά Προσόντα
Βασικό Πτυχίο: Βαθµός Πτυχίου (οι µονάδες του βαθµού του τίτλου σπουδών µε δύο δεκαδικά ψηφία πολλαπλασιάζονται µε τον αριθµό 0,3).
Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών (Master): 0,5 µονάδες.
Διδακτορικό: 1 µονάδα.
Επισήµανση: γίνεται χρήση της προσφορότερης βαθµολογικά από τις δύο κατηγορίες µεταπτυχιακών τίτλων (εφόσον κατατεθούν και οι δύο) και ενός µόνο από την ίδια κατηγορία αυτών. Αποκλείεται η αθροιστική βαθµολόγηση τους.

Εµπειρία
Ο υποψήφιος λαµβάνει µονάδες από την εµπειρία µε ανώτατο όριο τους εξήντα (60) µήνες. Για κάθε µήνα απασχόλησης στα Π.Α.γ.Ο. µε µηνιαίο σύνολο ωρών 120 και άνω λαμβάνονται 0,08µονάδες.
Για κάθε µήνα αποδεδειγµένης απασχόλησης στα Π.Α.γ.Ο. µε µηνιαίο σύνολο ωρών µικρότερο των 120, οι µονάδες που λαµβάνονται υπολογίζονται ως εξής: αρ. µηνών × ώρες απασχόλησης το µήνα ×0,08 µονάδες / 120.

Λοιπά βαθμολογούμενα κριτήρια
Πολυτεκνία Ο πολύτεκνος υποψήφιος βαθμολογείται µε 2 μονάδες.
Ανήλικα τέκνα Ο υποψήφιος βαθμολογείται 0,3 μονάδες για καθένα από τα δύο (2) πρώτα ανήλικα τέκνα του και 0,5µονάδες για το τρίτο ανήλικο τέκνο
Γονέας µονογονεϊκής οικογένειας (άρθρο 29 παρ. 6ν. 3838/2010). Ο γονέας µονογονεϊκής οικογένειας βαθμολογείται µε 0,3 µονάδες για κάθε ένα (1) τέκνο του.
Επισήμανση: γίνεται χρήση της προσφορότερης βαθμολογικά από τις παραπάνω ιδιότητες. Αποκλείεται η αθροιστική βαθμολόγηση των παραπάνω κριτηρίων.

Λοιπά απαιτούµενα προσόντα
Στην περίπτωση που απαιτούνται από την ανακοίνωση και άλλα (τυπικά ή / και τυχόν πρόσθετα) προσόντα αυτά βαθμολογούνται ως εξής:
Κύρια κατηγορία ειδίκευσης 1 µονάδα.
Δευτερεύουσα κατηγορία ειδίκευσης 0,5 μονάδες.
Στην περίπτωση που απαιτείται εξειδίκευση σε κατηγορία που δεν προβλέπεται στο πρόγραμμα σπουδών του αντίστοιχου τµήματος των Α.Ε.Ι., λαµβάνονται υπόψη βεβαιώσεις σπουδών ή εκπαιδευτικών σεµιναρίων ή επιµορφώσεων στο συγκεκριµένο αντικείµενο της ανακοίνωσης.

Σηµείωση: Σε περίπτωση ισοβαθμίας λαµβάνονται υπόψη πρόσθετα προσόντα όπως ο χρόνος κτήσης πτυχίου, η εντοπιότητα, η αξιολόγηση του υποψηφίου από το φορέα (σε περίπτωση που έχει προϋπηρεσία στον οικείο φορέα και στο συγκεκριµένο πρόγραµµα).
Για τα προγράμµατα που αφορούν σε άτομα µε αναπηρίες, καταρτίζεται ξεχωριστή κατάσταση υποψηφίων, στην οποία συµπεριλαμβάνονται όσοι έχουν την αντίστοιχη ειδίκευση. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν Π.Φ.Α. µε τη συγκεκριµένη ειδίκευση, δύναται να προσληφθούν Π.Φ.Α.µε προϋπηρεσία ενός τουλάχιστον έτους στο συγκεκριμένο πρόγραµµα.Στις περιπτώσεις που από τη φύση και τις ιδιαιτερότητες του προγράµµατος, σύµφωνα µε την κρίση του φορέα και την απαραίτητη σύµφωνη γνώµη της Γ.Γ.Α., απαιτείται Π.Φ.Α. µε συγκεκριµένη ειδίκευση ή εµπειρία, που προβλέπεται στην προκήρυξη, προσλαµβάνεται Π.Φ.Α. που έχει τα απαραίτητα προσόντα.
Για το ποσοστό του 20% των θέσεων δεν προσμετρούνται τα µόρια προϋπηρεσίας στα Π.Α.γ.Ο.

Οικονοµικοί όροι απασχόλησης
• Στα Π.Α.γ.Ο. προσλαµβάνονται κατά προτεραιότητα άνεργοι Π.Φ.Α., µε δικαίωµα να εργασθούν ως τη συµπλήρωση του αριθµού των 30 ωρών ανά εβδοµάδα.
• Όσοι επιλεγούν να εργασθούν στα Π.Α.γ.Ο. υπογράφουν σύµβαση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισµένου Χρόνου,διάρκειας έως οκτώ (8) µήνες, µε ωριαία αποζηµίωση που καθορίζεται βάσει της κείµενης νοµοθεσίας.

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλλουν αίτηση και τα απαιτούµενα δικαιολογητικά από 10/12/2014 και για δέκα (10) ηµέρες, έως και 19/12/2014 ώρες 9:00 – 14:00 στα γραφεία του ∆ήµου Παύλου Μελά (∆ιεύθυνση : Λαγκαδά 221, 3ος όροφος, Σταυρούπολη, Τηλ. Επικοινωνίας 2313 302 916, 2310 643 963 ).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου