Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

9 προσλήψεις για εργασία στο δήμο Νεάπολης-Συκεών (αιτ. 24/10)

O Πρόεδρος του Ν.Π.∆.∆. «∆ηµοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Νεάπολης – Συκεών» ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά εννέα (9) ατόµων, για την υλοποίηση της πράξης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», του επιχειρησιακού προγράµµατος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ∆ΥΝΑΜΙΚΟΥ», στο Ν.Π.∆.∆. «∆ηµοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Νεάπολης – Συκεών», που εδρεύει στο ∆ήµο Νεάπολης-Συκεών – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

1 ΠΕ ∆ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

1 ΤΕ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ
1 ΤΕ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ
4 ΤΕ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ
2 ∆Ε Ο∆ΗΓΩΝ

Υποβολή αιτήσεων συµµετοχής:

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.∆.∆. «∆ΗΜΟΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ», (Γ’ ΚΑΠΗ ΣΥΚΕΩΝ, 2ος όροφος), Μεσολογγίου µε Περγάµου, Τ.Κ. 566 26, υπόψη κας Αλεξίου Σοφίας (τηλ. επικοινωνίας: 2310 639355).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει µία µόνο αίτηση και για θέσεις μίας µόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ, ΤΕ, ∆Ε). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε µία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισµό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Αιτήσεις έως 24/10/2014
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου